Jeroen van der Mei 2017-11-22T17:28:02+00:00

Jeroen van der Mei

Mijn naam is Jeroen van der Mei, oprichter en mede eigenaar van REAL- PT. Ik ben een jongeman die leeft voor de sport en zeer gedreven is om de medemens door middel van de juiste begeleiding zo fit mogelijk te laten functioneren. In juni 2015 ben ik afgestudeerd als sport- en bewegingscoördinator/trainer/coach aan het CIOS in Heerenveen. En sinds 2012 ben ik werkzaam bij
Tigra Fysiotherapie in Heerenveen. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan als fitness instructeur/personal trainer en heb ik gewerkt met verschillende doelgroepen. Het 1-1 op werken met een klant geeft mij zeer veel energie maar tegelijkertijd ook rust omdat je de benodigde tijd voor iemand kunt nemen. Ik ben een tikkeltje perfectionistisch maar daardoor zeer gedreven om het gewenste doel te bereiken. Door het persoonlijke contact stel ik samen met de cliënt een op maat afgestemd trainingsprogramma op.
Het motiveren en coachen van de cliënt is waar het bij personal training om draait. Real – PT is voor iedereen, jong of oud, toegankelijk en bereikbaar.

Ervaringen:

Mijn werkzaamheden en ervaringen zijn erg divers en bestaan o.a. uit personal training, fitness begeleiding van algemene beweegprogramma’s voor: COPD (milde vorm), Diabetes type 2, Overgewicht en Oncologie.
Maar ook specifieke medische fitness, Fitkids en val preventie behoren tot mijn takenpakket.
Door bovenstaande ervaringen ben ik voor mezelf tot de conclusie gekomen dat mijn passie echt ligt bij het fysiek begeleiden van de medemens.

Opleidingen/cursussen:

2017 The Crossbox
2015 Valpreventie en valtraining
2015 Medical Taping
2015 Sportmassage (NGS)
2011- 2015 CIOS Heerenveen | Fitness trainer A- B- & Personal training

Neem contact met mij op!

Bel mij op 06-46777845