Jeroen van der Mei
Mijn naam is Jeroen van der Mei, oprichter en mede eigenaar van REAL- PT. Ik leef voor de sport en ben zeer gedreven om de medemens door middel van de juiste begeleiding zo fit en gezond mogelijk te laten functioneren. In juni 2015 ben ik afgestudeerd als sport- en bewegingscoördinator/trainer/coach aan het CIOS in Heerenveen. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als fitness instructeur/personal trainer en heb ik gewerkt met verschillende doelgroepen. Naast mijn functie bij Real – PT ben ik sinds 2012 als sportinstructeur werkzaam bij Tigra Fysiotherapie te Heerenveen. Mijn werkzaamheden en ervaringen zijn hier erg divers en bestaan o.a. uit fitness begeleiding van algemene beweegprogramma’s voor: COPD (milde vorm), Diabetes type 2 en overgewicht. Maar ook specifieke medische fitness en val preventie behoren tot mijn takenpakket. Het één op één op werken met een cliënt geeft mij veel energie maar tegelijkertijd ook rust omdat je de benodigde tijd voor iemand kunt nemen. Ik ben een tikkeltje perfectionistisch wat maakt dat ik zeer gemotiveerd ben om samen met de cliënt het gewenste doel te bereiken. Door het persoonlijke intakegesprek  stel ik samen met de cliënt een op maat afgestemd trainingsprogramma op.
Het motiveren en coachen van de cliënt is waar het bij personal training om draait. Real – PT is geschikt voor iedereen.

Opleidingen/cursussen:

2023 Overload Worldwide | TOP A Trainer
2019 Overload Worldwide | Personal Hormonal Profiling
2017 Fitland | The Crossbox
2015 NPI | Valpreventie en valtraining
2015 Medical Taping Concept
2015 Nederlands Genootschap Sportmassage | Sportmassage
2011-2015 CIOS Heerenveen | Fitness trainer A-B-& Personal training

Jeroen van der Mei
Jeroen van der Mei
Personal Trainer
jeroen@real-pt.nl
06- 46777845
Erik Veen
Erik Veen
Personal Trainer
erik@real-pt.nl
06-29099677

Erik Veen

Mijn intrinsieke motivatie is om iemand ‘echt’ te helpen bij zijn of haar fysieke ontwikkeling. Met ‘echt’ bedoel ik dat ik zorg voor de meest geschikte maatwerk aanpak per persoon. Mijn aanpak kenmerkt zich als ‘no nonsense’ en resultaatgericht. Resultaat is namelijk de belangrijkste graadmeter als het gaat om Personal Training. Naast de feitelijke resultaten van Personal Training zijn ook de persoonlijke ervaringen en belevingen van de cliënt van groot belang. Een toenemend gevoel van spier beheersing (mastery), meer veerkracht en meer energie hebben een positief effect op het zelfbeeld en zelfvertrouwen van de cliënt. Wanneer passend en gewenst besteden we ook aandacht aan voeding, de kwaliteit van slapen en de afname van stressbeleving (vergroten van mentale veerkracht).
Jouw wensen staan centraal, aan mij als personal trainer om deze wensen te vertalen in concrete, uitdagende doelen. De intensiteit, frequentie en verdere aanpak van trainen sluiten aan op jouw persoonlijke doelen. Ik word als personal trainer ervaren als duidelijk en deskundig, gericht op degene die met mij traint en zijn of haar persoonlijke voorkeuren. Ik zorg voor gerichte en effectieve fysieke trainingen die zowel het lichaam als de geest gezonder en sterker maken. Je zult merken dat het werkt: REAL- PT.

Opleiding / Cursussen

2021 Overload Worldwide | TOP B Trainer
2021 Dry Needling Skills | Basis Dry Needling Skills
2019 Overload Worldwide | Personal Hormonal Profiling
2014-2018 Hanze Hogeschool Groningen | Fysiotherapie bachelor of science
2017 Overload worldwide | TOP A Trainer
2010 National Acadamy of Sports and Medicine | Optimal Performance Trainer
2006-2010 CIOS Heerenveen | Fitness trainer A- B- & Personal training

Erik Veen
Erik Veen
Personal Trainer
erik@real-pt.nl
06-29099677

Thiemen Pen

Sinds de zomer van 2021 heb ik, Thiemen Pen, me verbonden aan REAL PT als personal trainer. Naast personal training geef ik outdoor trainingen bij REAL PT, een zeer effectieve training voor degenen die in een kleine groep graag aan de slag gaan met conditie, flexibiliteit en spieropbouw. Ik raad je zeker aan een keer mee te doen en het te ervaren. Het buiten sporten is heerlijk en geeft veel energie.

Sport is iets waar ik mee opgegroeid ben. Met een vader die profvoetballer is geweest was een gezond en sportief leven letterlijk ‘a way of life’.
Als trainer doe ik dingen graag goed en help ik jou te focussen op de doelen die je wilt behalen. Gerichte oefeningen, afwisseling en betrokkenheid zijn dingen die ik belangrijk vind in mijn werk.
In mijn opleiding Personal trainer en bij REAL PT blijkt keer op keer dat een gezonde leefstijl, spieropbouw, fitheid of wat voor doel je ook voor ogen hebt haalbaar zijn met de juiste aanpak. Daar ondersteun ik jou heel graag bij.

Wat mensen die met mij werken over mij zeggen?
“Thiemen is goed in staat geweest mijn doelen te vertalen in een gerichte aanpak. Hij neemt zijn rol serieus en deze betrokkenheid heeft mij zeker geholpen om, sneller dan ik verwacht had, me fitter en energieker te voelen. “

“Thiemen luistert goed naar de dingen die voor mij belangrijk zijn. Hij helpt me mijn doelen te halen, en biedt uitdaging zonder de grenzen uit het oog te verliezen. Bovendien heeft hij een plezierige persoonlijkheid en houdt goed rekening met wie je bent en wat je wilt en wat niet’

Opleiding / Cursussen

2023 Overload Worldwide | TOP A Trainer
2022 Start to Move | Fitnesstrainer A

Thiemen Pen
Thiemen Pen
Personal Trainer
info@real-pt.nl
+31 6 51290167