Erik Veen 2017-11-22T17:26:03+00:00

Erik Veen

Mijn intrinsieke motivatie is om iemand ‘echt’ te helpen bij zijn of haar fysieke ontwikkeling. Met ‘echt’ bedoel ik dat ik zorg voor de meest geschikte maatwerk aanpak per persoon. Mijn aanpak kenmerkt zich als ‘no nonsense’ en resultaatgericht. Resultaat is namelijk de belangrijkste graadmeter als het gaat om Personal Training. Naast de feitelijke resultaten van Personal Training zijn ook de persoonlijke ervaringen en belevingen van de cliënt van groot belang. Een toenemend gevoel van spier beheersing (mastery), meer veerkracht en meer energie hebben een positief effect op het zelfbeeld en zelfvertrouwen van de cliënt. Wanneer passend en gewenst besteden we ook aandacht aan voeding, de kwaliteit van slapen en de afname van stressbeleving (vergroten van mentale veerkracht).
Jouw wensen staan centraal, aan mij als personal trainer om deze wensen te vertalen in concrete, uitdagende doelen. De intensiteit, frequentie en verdere aanpak van trainen sluiten aan op jouw persoonlijke doelen.
Ik word als personal trainer ervaren als duidelijk en deskundig, gericht op degene die met mij traint en zijn of haar persoonlijke voorkeuren. Ik zorg voor gerichte en effectieve fysieke trainingen die zowel het lichaam als de geest gezonder en sterker maken.

Je zult merken dat het werkt: REAL- PT.

Opleidingen en ervaringen

2014-2018 Hanze Hogeschool Groningen | Fysiotherapie bachelor of science
2017 Overload worldwide | TOP A Trainer
2010 National Acadamy of Sports and Medicine| Optimal Performance Trainer
2006-2010 CIOS Heerenveen | Fitness trainer A- B- & Personal training

Neem contact met mij op!

Bel mij op 06-29099677